Måndag morgon med Rene Voltaire.
Jag fullkomligt älskar Renee Voltaire´s produkter.
När jag till första början lärde känna hennes produkter sved det riktigt hårt med priserna men ju fler jag provade ju mer hooked blev jag på hennes produkter.
Dom är raw food och ekologiska.
Inga konstiga tillsatser & smakerna är awesome!
Så för varje gång jag storhandlar vilket är minst en gång i månaden så följer någon Renee produkt med i korgen 😉
På så sätt känner jag heller inte att det blir superdyrt på en gång.
Utan små steg i taget mot ett hälsosammare skafferi 😉
Idag fick RAW AGAVE ringlas över min kalasbananpannkaka,
har äntligen fått till ett recept som gör att pannkakan håller och inte blir till en mosig deg när den är klar att ätas.
Det är liksom 100% agave inget annat!
Recept bananpannkaka:
3 ägg
1 banan
250g keso
1 tsk Rene Voltaire vaniljpulver (om man vill)
Kör ihop allt samman i mixern.
Värm på pannan ordentligt innan du häller över smeten.
Låt pannkakan stekas på medelvärme.
Den här varianten blir ganska tjock så därför får det inte vara för hög värme så den bränns på ena sidan & fortfarande smetig på ena.
Utan medelvärme så att den liksom steks igenom hela pannkakan.
OM du lyckas kan du försöka vända den annars låter du den bara stekas på den lägre värmen så blir den bra ändå.
Sedan är det bara att servera med vad du vill.
BON APETIT!