Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategoriseradeRecept & mat.

Acaibowl med avocado

Måndag morgon & för att peppa veckan ordentligt ska det vara en bra frukost som startar denna vecka. Jag är fortfarande snuvig så då behövs det lite extra antioxidanter. Så vad innehåller massvis med boosting och samtidigt smakar sinnesjukt gott?  Jo Acaibär!

Acaibär är en källa till många mineraler, vitaminer och antioxidanter, som alla är viktiga för din kropp, och då förstår Ni varför den faller under kategorin av så kallade superfoods. Acaibär är en av de rikaste källorna till antioxidanter och hälsosamma fettsyror. Själv använde jag mig av acaibär i pulverform & det är smidigt &  praktiskt. Du blandar 1 msk pulver tillsammans med 1 dl av din favoritmjölk, 1 banan & kanske lite honung om du vill ha den sötare. Jag kände för att göra min bowl lite matigare så kastade ner en avokado också, den ger också extra krämighet & gör din acaibowl ÄNNU mer magisk.

Detta Acaipulver var verkligen ett av de bättre. Jag har testat lite olika men tyckt att de smakat lite för sött många gånger men detta var gott i min smak 🙂

Servera gärna med lite jordnötssmör, granola & lite färska bär.

Ha en fin dag allihop!

xo xo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annons
Annons