Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Det är bara att ta sig i kragen.

Igår var jag kvar på jobbet lite extra för att vara en morgon/förmiddag arbetsdag för mig. Jag har ett litet projekt för mig med en barndomsvän till mig som nyligen fått barn & vi ska träna henne & få in henne på rätt rutiner igen så hon kan få en stark & pigg kropp! Så detta innebar att jag har bokat in henne på lite extratider & jag stannade kvar lite längre så när jag kom hem var det bara att slänga i sig mat, vila magen & ta ut mitt lilla djur på promenad. Det var så härligt höstväder att bara promsa i , så vi gick & vi gick. Det resulterade i att tiden blev knapp mellan middag & min tynglyftningsträning så jag fick hoppa den. Men jag ville ju träna så mycket, men när man väl landat i soffan kan det ju vara svårt att ta sig upp. Japp, även vi hurtiga jävlar har samma problem. Hemmet var varmt & skönt. En kopp te & film lockade men NEJ tänkte jag, upp din latmask & ta tag i dagens träning. Så klockan 20.15 begav jag & BF mig till gymmet för att köra igenom ett benpass och herre så bra det kändes efter! Man ångrar aldrig ett pass hörrni!

Med det sagt vill jag inte att ni missar Åsas & mitt BootKamppass på Lördag kl 12. Hur skönt det än känns med andra planer 😉

Passet är GRATIS, alla är välkomna men vi ser gärna att Ni swishar en slant för vår insamling till Cancerfonden.

Ha en kanondag Nu!

img_3735

2 kommentarer

  1. Hej! Jag har en fråga angående att bli sjuk vid träning. Har precis börjat köra 4-5 gånger i veckan ( styrketräning och spinning )
    Men jag tycker att jag är lite småsjuk hela tiden ( förkyld, lite ont i halsen ) och det är ju så frustrerande när jag kört igång!
    Men det jag funderar på är om det har med kosten att göra? Jag tycker att jag äter mycket men hur ska jag veta om det faktiskt är tillräckligt? Jag slarvar ju ibland och jag tror jag helt enkelt tror att jag äter så mycket som jag borde.
    Så min fråga är kan för lite kost påverka mig och hur vet jag hur mkt jag ska äta?
    Jag är 165 och ingen aning vad jag väger, skulle tippa på typ 63 kg. Vill inte väga mig för tycker inte vågens resultat är ngt viktigt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons