Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

3D – Functional Moves

Nu har jag varit tillbaka i skolbänken på The Academy  & det är som vanligt superkul & krävande. Som jag nämnt tidigare så har jag mycket lättare för mig att lära mig saker praktiskt & i de teoretiska delarna får jag verkligen vässa hjärnan & skärpan. Så dag 1 på 3D- functional moves , när vi satt still i princip hela dagen var en riktigt utmaning för mig…men som tur var utbildningen himla intressant & den öppnade upp mina ögon lite extra för hur jag ska kunna jobba i framtiden.

Jag tycker utbildningen var bra & jag fick som sagt mycket vettigt med mig hem som jag nu ska fila på & börja använda på mina klienter. Däremot tror jag att man kan göra utbildningen liiite lättare att förstå utan att man behöver prata latin & “tränaruttryck”, vi ska trots allt prata med helt vanliga dödliga i vardagen & det blir både lättare för Oss coacher att förklara & för våra klienter att förstå om vi kan använda Oss av lätta guidelines. Men all credd till Nils & Bjork som höll i utbildningen, även deras co-pilot Louise var riktigt duktig & kunnig.

Det är absolut en knepig utbildning men jag är riktigt taggad på att få komma igång!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 kommentarer

  1. Vad roligt:) Ser att ni använde en procedos matta, har läst lite om konceptet och det låter jättespännande och intressant❤️ Kul:)

  2. Kul att träffa dig! Minns mitt första möte med 3d och hur allt jag trodde jag visste slogs över ända. Varje dag lär jag mig någonting nytt och förstår något nytt samband. Det har inte varit svårt att förklara för klienter, deras upplevelse när vi tränar har sagt allt ? Kör så det ryker!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons