Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

MOTIVATIONSVIDEO – A QPATO PRODUCTION

DETTA jobbade vi med hela dagen i Söndags. Alltså jag blir helt jäkla paff över hur duktiga Pato & Basse är. Dom är så kreativa & samarbetar så bra, det finns verkligen ingen annan jag skulle rekommendera mer än dom. Absolut finns det duktiga fotografer där ute men de här grabbarna har något speciellt. De är jordnära, chill & man kan kasta ut sina crazy idéer & dom blinkar inte ens.

Så vad var vår tanke med denna video? 

Jag ville motivera & peppa Er till att träna & må bra. Gör det du älskar & gör det med hela ditt hjärta. Många frågar mig vad jag tränar…Jag tränar det jag känner för & mår bra av för tillfället. Jag tränar på det jag vill bli bättre, starkare & snabbare i. Jag är tjej & utsätter mig för tuffa mål & träningar för att jag brinner för det. Jag är inte rädd för muskler eller att se stark ut! Jag får utlopp genom min träning & den håller mig i balans i livet. Jag vill se att det är träningen som ger mig energin att orka driva på med alla mina projekt.

Många gånger får jag höra att jag ska vara försiktig & vila mer, men jag vilar när jag är klar!

Jag lyssnar på min kropp & jag hör vad den vill ha. Jag hör och ser också vad Ni skriver till mig.

Just Ni som läser denna blogg, jag hoppas att Ni kan bli motiverade av denna video & känna, YES nu vill jag snöra skorna & bara svettas & må bra. Göra det DU älskar oavsett om det är dans, yoga, crossfit eller en promenad i skogen. Bry dig mindre om vad andra tycker, le alldeles för mycket & skratta åt ingenting. Jämför dig med INGEN & var stolt över dina framsteg.

And Don’t let  ” NOBODY CHANGE YOU IN ANY WAY” .

För kontakt till Pato & Basse som roddat den här grymma filmen får ni besöka deras hemsida – QPATO

Största grymmaste tack åter igen till EXTREMFABRIKEN som alltid välkomnar Oss på bästa sätt,

Pelle du är en stjärna!

3 kommentarer

  1. Jag är så taggad för att få börja träna igen efter min förlossning i januari! Du motiverar väl ? tack för alla dina tips på bloggen!

    Kram / Monika

    1. Va härligt Monika! Ta ner mammamage appen så är du direkt på banan 😉 Tack att du läser bloggen.
      Stor kram!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons