Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Mitt 2016 – bilder från den gångna året

Inget år kunde ha blivit värre för mig än 2015 då precis ALLT hände. Det var med tunga steg jag klev in i 2016 & jag hade aldrig kunnat tro att det skulle bli ett sådant fantastiskt år för mig som det blivit. WörkOut har fullkomligt sprudlat av deltagare & jag kan stolt säga att det är en av Stockholms mest populära bootcamps där vi numera har egna “uniformer” genom den fina kollektionen jag skapat tillsammans med BlancLabel. Så i 2017 kommer vi att se ut som en arme 🙂

unspecified-29

Jag har tagit mig själv utanför gränser helt vad gäller utbildningar & träningar.

Crossfit level 1 , Mammamage, 3d Functional movement är bara några av de… Och med dessa har jag format kroppen min på ett nytt sätt & kunnat hantera fler klienter & framför allt gett fler människor möjligheten att nå sina mål. Det tackar jag för.

img_8022  p3060115-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blev självklart en tripp med mina underbara WörkOuters till värmen & vår favoritekplats Mikes.

1462228619-97931

Efter att lett flera egna träningsresor var det dags för mig att bege mig ut på en egen resa. Jag följde med Funkygine & Lasse Tuffe till Palma med närmare 40 norskar där jag hittade flera nya vänner & massa inspiration.

p6022760  p6022968

Sommaren kom & jag hängde i Spanien i en månad. Det blev några turer till Mikes såklart & många löpturer i de fina landskapen runt om Marbella. Brännan var on spot & kroppen var stark.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_2623 img_2704

Året 2016 har gett mig otroligt mycket jobb. Jag har jobbat hårt men lärde mig vid första halvan av året att jag måste prioritera min egen träning & vila framför allt annars håller jag inte & presterar inte som jag är van vid. Full kraft alltid.

Ju längre in på året kom fler & fler belöningar & inte allt för länge sedan tog jag emot kanske det största priset man kan få i min bransch. Jag tog emot priset som Årets PT 2016 på Guldhjärtat. Det var helt fantastiskt att få ta emot & jag när jag blickar tillbaka över året inser jag hur hårt jag arbetat & det har lönat sig.

dsc_4025

Och som grädden på moset kan ni hitta mig både på omslaget av årets sista nummer av Hälsa&Fitness men också tillsammans med bästa Paula där vi visar upp träningsmode i lite roligare poseringar om man säger så 😉 Glöm inte att haffa Ert nummer.

_mg_2946

Träningen har varit bra hela året. Jag har hållt bra fokus & inte stressat mig över lackande av motivation vissa veckor. Hittat flera nya träningsvänner & känner mig numera hemma på Kampsportstadion.

Jag är mer än redo att packa ihop detta fina år med bara kärlek. Tack 2016 för allt du gett mig ♥

_mg_2780

2 kommentarer

  1. Hej Pischa! Tack för en superinspirerande blogg! Du verkar ha haft ett toppenår och jag hoppas att ditt 2017 blir minst lika bra och givande!

    Jag vet ju att du tränar en del thaiboxning och det är något som jag länge har velat börja på. Men jag har inte gjort det då jag känner mig lite osäker på min kapacitet plus att jag inte har lyckats övertala någon vän att följa med och prova med mig. Min fråga är iallafall hur pass vältränad man bör vara för att kunna hänga med på ett boxningspass? Bör jag träna upp min styrka och kondition innan jag börjar? Många kramar till dig!

    1. Hej Nina! Tack för dina peppande ord & lyckönskningar 😉 Jag tror att du inte är ensam om din fråga så jag svarar på den i ett eget inlägg på bloggen hoppas att det är ok. Önskar dig ett kanonår! Kramar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons