Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Recept & mat.

Bananapancakes & FÖRSTA TRÄNINGEN!!

Åh nu liksom studsar jag här hemma! Har sovit ut, typiskt söndag…älskart! Gått ut med lille Dee, lagat himmelska bananpannkakor som Ni kan se receptet på lite längre ner & nu ska jag bara smälta det goda & bege mig till gymmet för mitt första träningspass detta år, alltså jag är så LYCKLIG!

Jag har alltså varit riktigt dålig i två veckor. Så pass att jag klarat dagen för att sedan bara behöva sova och vila mig inför nästa. Har inte haft ont i halsen på någon vecka men istället har jag känt mig megaförkyld så jag har väntat ut tills idag. Och det ska bli så underbart!

Vad jag ska träna kommer upp senare idag 🙂 Och då kommer jag också skriva lite om vad man ska tänka på när man ska komma igång med träningen efter förkylning eller flunsan.

Puss & Kram fina Ni, hoppas att Er Söndag blir underbar! ♥

Recept bananpannkakor:

3 ägg

1 liten burk keso

2 bananer

3 dl havregryn

1 tsk  ekologisk vaniljpulver

1 kryddmått salt

Rene Voltaires kokosolja för stek

Kör ihop alla ingredienser med en stavmixer & stek på medelvärme. Se gärna till att “smeten” nästan är tjock & inte rinnig då blir det lättare att steka & vända runt på. 

Jag serverade våra med kiwi, hallon, keso & ringlade Rene Voltaires agavesirap över. 

Riktigt stabil frulle! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer

  1. Tack för ett väldigt mättande, proteinrikt och gott recept. Har tidigare provat andra varianter men de var inte ens i närheten av detta recept. Ha en fin dag 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons