Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

ARENA RUN MED BAREBELLS

Idag hade jag fått den fina äran från Barebells att samla ihop några av mina favoritmänniskor för att springa Arena Run på Friends. Jag har inte sprungit typ någonting alls senaste säg iaf…6 månaderna så hade faktiskt ingen aning om hur detta skulle gå. Men vi var ju ett lag så det är bara att bita ihop & nöta sig igenom banan som var riktigt kul! Bortsett från all onödig löpning…haha…nä men jag älskar hinderbanor som tex Mikes Gym i Marbella, den är intensiv & det är hinder efter hinder & bara “transportlöp” . Ibland känns det som att hinderbanetävlingar går ut på att springa & då spelar det ju ingen roll om du är snabb över hinder utan du behöver vara en stark löpare med lungor av stål 😉

Men overall kul lopp & framför allt är jag glad att jag fick en sådan underbar sista dag innan jag drar till Peru imorgon!!! Herre min je…nu är livets resa äntligen här!

Jag & Majo fick summervibe & drog en tango med flamingon

Två grymma killar! Fernando & Samuel 😉

Mina brudisar! <3

 

Hela ligan!! Vilket team, vilken pepp…detta gör vi om! 😉

 

Efter loppet fyllde jag & Annica på med lite burger & cheesy fries, mums!

Annons

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.