Okategorierat

Terass över Stockholm med Abilica

Igår bjöd fina Malin & Mårten Nylen in Oss ett härligt peppar gäng till träning tillsammans med Abilica. Som vanligt var eventet helt kanon uppstyrt. Kul träning, denna gång med Abilicas nya tillskott i träningsredskap som är inget mindre än Abilica Cage Trainer. Det är alltså en cage med massor av möjligheter till träning. Allt från monkeybars, pullups, ringar & egentligen allt du kan tänka dig. De satsar ju på träningsredskap för hemmabruk & denna kanske inte passar sig direkt i vardagsrummet men har man hus eller lite plats på landet är den perfekt! Vi hade iaf en underbar morgon med god frukost efter.

Super tack för härligt event! ♥

   

     

Hur många får plats i en cage trainer tror Ni?

     


Du kanske också gillar

1 Comments

  • Svara
    Abilica Cage Training på Urban Delis takpark – en spekatkulär träningsfrukost som bjöd på träningsglädje utöver det vanliga | MALIN NYLÉN
    2 juni, 2017 at 12:21

    […] ”Queen Pischa” som blev årets PT 2016 och driver WörkOut Stockholm slår snart upp dörrarna till sin egen studio på Sankt Eriksplan. Då kommer jag Pischa! […]

  • Lämna en kommentar