Okategorierat

Nu har jag frisk luft hemma, tips till dig som krigar mot pollen.

(Detta inlägg är i samarbete med Coway.se)

För några veckor sedan kom jag i kontakt med Michael på Coway där vi pratade om luftrenare både för hem & min kommande studio & bestämde Oss för att ta ett möte & prata vidare.  Under mötet gick vi igenom vilka behov vi kunde ha i vårt hem då vi bor innerstan där det gärna dammas ordentligt & på det bor vi ju i sekelskifte vilket betyder att ventilationen kan vara riktigt taskig. För min del har jag inte känt av något då jag personligen inte har några allergier eller är känslig men jag lever med en sambo som har ALLT. Både allergier, astma & som ni vet har vi ju en till familjemedlem som har päls. Dessa tre komponenter är ingen hit för min bättre hälft & därför bestämde vi Oss för att ge luftrenarna från Coway ett go. Och OM vi är tacksamma för det?! Vi märkte direkt skillnad efter bara någon dag att luften i hemmet kändes mycket fräschare och lättare att andas. Till och med jag som inte trodde att jag påverkades alls kände alltså av att jag både fick mer kvalité i min sömn men också renare luft i hemmet. Jag upplever även att det inte dammas lika mycket & en storstädning håller mer än bara någon dag som tidigare. Det är alltså inget hokus pokus & heller ingen mirakelmaskin utan den funkar olika på olika hem & personer men det finns definitivt en anledning till varför dessa luftrenare är rekommenderade av Astma&Allergiförbundet, om ni vill läsa mer om vilken luftrenare ni ska ha hemma eller vill boka ett möte precis som vi gjorde ska ni maila till comway & ställa era frågor kring produkterna DÄR . Ännu ett plus i kanten är att de är stilrena & passar fint in i hemmet, inga robusta forntidsmaskiner här inte.

Michael (från coway) & jag posar vid min nya luftrenare 😉


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar