Halloumisallad med kesoröra
Den här salladen är matig & helt perfekt att göra när man kommer hem från sena träningar. Jag ser alltid till att ha ett paket färdigkokta rödbetor hemma & gröna linser som jag inte behöver koka utan går direkt att kasta in i salladen. Och kesoröran blir en perfekt kombo till allt detta goda!
1. Kesoröra: Blanda keson med honung & vitlök.
Krydda med salt och lite honung.
2. Blanda linser med 1 msk olja, 2 msk vinäger och 1 krm salt. Klyfta de kokta rödbetorna.
3. Tärna halloumin eller skär den i skivor. Stek den frasig på hög värme i 1 msk olja.
4. Varva linser, rödbetor, tomat, halloumi och lite rucola om man vill. Servera med kesoröran.
Detta behöver du:
1 paket gröna linser (tex Zeta)
1 paket färdigkokta betor
1 paket halloumi
250 g keso
Några körsbärstomater
Ruccola eller valfri salladsmix
1 vitlök (ta mindre om du inte vill skrämma vampyrer)
“Kryddor”: vinäger, salt, honung & olja.