Okategorierat

TJEJER SE HIT! —> BOOST HELG MED PAULA & MIG

Denna helg längtar jag till riktigt mycket!

Mellan den 5-6 Maj intar jag & Paula The Winery Hotel. Vi hoppas att det blir ett riktigt stort & härligt gäng tjejer som vill tillbringa helgen med Oss.

Planen är en helg där man ska boostas, träna, träffa nya vänner, träffa Oss & snacka massa härligt strunt, äta god mat, dricka vin, spa:a & såklart vila upp Oss i ursköna hotellsängar…Låter det som en helg för dig?

Efter denna helg är tanken att vi ska kunnat inspirera & motivera till träning & hälsa & hur man ska lyckas få ihop allt. Jag kommer att både hålla i föreläsning & såklart svettiga träningspass. Paula kommer att berätta om hur hon lägger upp sitt liv & får det att funka med träning & barn.

Så hallå hörrni, vi ses väl där?!

Boka & läs mer på GoActives hemsida <——- !!

foto: Linda Himsel 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar