Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

“Vem fan tror hon att hon är?!”…

Den här helgen har jag spenderat med mina WÖRKOUT tjejer. Bokstavligen HELA helgen. I Fredags spelade vi in en riktigt cool grej i vackra Winterviken i deras stora festsal. Bara känslan av att stiga in där är amazeballs! Och alla som ska gifta sig borde göra det där, punkt. Resultatet av den videon kommer ni att få se väldigt snart. Men, som alltid när vi hänger alla tjejer kommer man in på lite olika ämnen & en sak som som verkligen etsade sig fast var när vi började prata om hur “vänner” & bekanta från ens förflutna inte “accepterar” att man gör en förändring i sitt liv. Exempelvis…

Du är trött på din stad & vill hitta på något nytt. Du söker ett jobb i exempelvis Stockholm, får jobbet, flyttar dit, skaffar nya vänner & börjar träna. MASSOR! För du har hittat något som du mår bra av & vänner som delar samma intressen som dig. Men detta är ju inte likt dig. Hemma i “byn” var du ju “SvampAnna”, smeknamnet som du fick för att du sög i dig drinkar lika snabbt som snön blir slask i Stockholm. Folket där hemma i “byn” vrider sig av irritation & börjar hitta fel & saker att klanka ner på. Du som alltid var ute & drack, festade tills alarmklockan ringde för att du skulle till jobbet, bakis på jobbet var standard och nu…bara för att du flyttat till en annan stad så är “du värsta träningstjejen, hah…bluff säger dom & gaggar ihop sig bakom din rygg.

OBS! påhittad historia men nog inte så långt ifrån verkligheten.

Känns detta bekant för någon av er som läser? För jag har stött på detta gång på gång. Att man själv lever kvar i sina gamla skidspår behöver inte betyda att alla måste göra det. Det är inget måste eller krav för någon att förändra någonting OM man trivs. Men om man INTE trivs så är det enda sättet att bryta mönstret. Och för det ska man inte dömas eller snackas skit om. Jag tror de flesta som har gjort förändringar i sitt liv vet hur mycket mod det krävs. Man bestämmer sig inte helt plötsligt en dag för att göra något spontant & så händer det. Framför allt inte om det handlar om en hel livstilsförändring. Det krävs ENORMT mycket kraft & mod. Det kan också vara jäkligt ensamt på vägen dit. Så om ni någonsin hör eller sitter med ett gäng som klankar ner & snackar strunt om någon som gjort en förändring för sig själv som den mår bra av tycker jag ni ska sätta ner foten. Det är riktigt ruttet & stinker skit om jag ska vara ärlig. Och till er alla som gjort va fan ni känner för, sträck på er. FUCKIN BOSS ÄR NI!

 

Planering & rodd av scener. Kanske ett framtida yrke ?

Undrar vem som skulle falla av stolen först då…inte kan väl hon?

Bilderna är tagna av fantastiska Mirja till höger på denna bild. Och älskar man inte bara denna bild?

THIS IS #WÖRKOUT

Annons

6 kommentarer

  1. Ja gamla händelser kan sitta kvar länge för många av mina barndomsvänner. Som är väldigt trist att behöva höra gång på gång, för idag är jag en helt annan person. Vilket förmodligen alla är om man jämför sitt 15 åriga jag med sitt 29 åriga jag. Ibland känns det mycket som avundsjuka, för att klanka ner. Att de stör sig på att jag mår bra, är lycklig, lever hälsosamt, tränar etc etc. Det verkar sticka i mångas ögon. Supertrist, det har gjort att jag klippt bandet med flera. Men det är sånt man ibland behöver göra för att orka leva och må bra här och nu och inte dras ned i skit. Kram

  2. Precis sådant jag fått höra när jag bestämde mig för att flytta till Norge. De undrar fortfarande (jag flyttade dec 2011) när jag ska flytta hem och “ta tag” i mitt liv. Ett skämt.

  3. Det känns det du skriver! Även om jag inte har hört skitsnack så är även det “tysta” också något som kan påvisa vad folk “tycker och tänker”. Även om man hellre vill att de är tysta än att säga dumma saker så klart.. Jag har i princip ingen kontakt med mina gamla vänner och det är inte för att jag sagt upp kontakten utan för att de sakta men säkert tagit avstånd. Under resans gång har man inte fått ett endaste positivt ord kring sin livsstilsförändring. Kanske jag inbillar mig men jag kan tänka mig att det snackas och döms hej vilt. Men jag bryr mig inte längre. Jag fortsätter att följa min egen väg och göra det jag vill och mår bra av. Så synd bara att när det handlar om träning så ska det dömas. Bara för att man älskar det.

    1. Va tråkigt att höra! Om det är någon av de gamla vännerna du saknar tycker jag att du ska höra av dig & fråga rakt ut om det är något som blivit tokigt mellan er annars tycker jag att du ska köra på med den livstil du valt & mår bra av. Hoppas att den gett dig nya bekantskaper med positiv energi istället. Kram

  4. Ja fuck ém! HAHA! 😉
    Det är resultatet av livets hets, så enkelt är det. Ibland är det skönt att bara slippa vissa… byta ut några stenar.

    NU, ut i solen och kasta sig mot utegymmet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.