Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserad

Älskade aktiva Mexico.

Hur kan dagarna gå så fort när man är ledig. Igår hade vi en rätt så aktiv dag faktiskt så BF ligger fortfarande och sover. Min inre väckarklocka ringer strax innan 06.00 och då stiger jag upp, andas in djungeln lukten och snörar på pjucken 😉 

Idag hittade jag en jättebra slinga jag ska springa och det blir ett perfekt varv på 7 km.

Wonderbar! 

Igår fick jag ändå med mig BF så det blev en PW på morgonen en underbar frukost som har typ ALLT, tror det är därför jag vaknar så tidigt vill typ gå och äta haha.

Och sedan invigde vi gymmet här, gymmet består mest av maskiner men det finns lite annat jag kan leka med också.

Så jag gjorde en liten intensiv cirkel 😉

Sedan blev det häng vid poolen, blåste som sjutton igår så det va röd flagg.

Men vid poolen kan man verkligen titta på alla hungriga & törstiga amerikaner, det är sjukt fascinerande. Dom har stora termosar som dom fyller upp med dryck i. Och dom är inte små, skulle jag fylla upp en sån med kaffe skulle ja inte sova på en vecka.

Sjukt spännande 😉

Efter bad & sol bestämde vi oss för lite tennis innan middagen. Detta ställe har verkligen allt.

Älskar att det finns så otroligt mycket att göra här. 

Och inte bara på vårat hotell utan snart ska vi börja göra utflykter utanför hotellet också…

Räcker vekligen två veckor? 🙂

  

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons