Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategoriseradResor

Im on a boat. 

En dröm jag har är att någon gång få bege nig till havs och segla mellan massor av vackra öar och hemliga stränder och lägga i land vid fantastiska vikar & övernatta, kanske grilla någon färsk fisk man fångat under kvällen & bara njuta av det tysta vattnet. I Turkan är vattnet så otroligt blått & fint, man ser botten trots att det är flera meter djupt. Jag tror starkt på att förverkliga sina drömmar så vi får se när jag tar tag i den drömmen 😉 Tänk en hel sommar att bara cruisa runt massa öar runt Grekland, Turkiet & Kroatien kanske. Har någon av Er läsare gjort något sådant?

Vore kul att läsa om 🙂

IMG_4471

IMG_4472

IMG_4473

IMG_4474

IMG_4475

IMG_4476

IMG_4477

IMG_4478

IMG_4480

IMG_4479

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons