Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Resor

WÖRKOUT MARBELLA – ANMÄLAN UTE NU!

Nu är det dags att tagga till inför nästa resa. Nytt år nya möjligheter!

WörkOut har verkligen haft ett toppenår! Ihop med wörkoutvetarnerna så har vi fått massa nya ansikten till familjen så i och med detta firar vi med att åka till vår favoritlekplats i Europa nämligen Mikes Gym.

Förra året hade vi tur med vädret & träningen blev lyckad på alla plan så nu hoppas vi på att göra denna resa ännu mer minnesvärd än förra året OM det är möjligt!

Detta år kommer att skilja sig från förra med att vi även kommer att träna thaiboxning. Det är ett ypperligt tillfälle att lära sig tekniker men också att fila vidare på det man kanske redan kan 😉 Och självklart kommer vi att utnyttja stranden till våra träningar vilket innebär att allt blir lite tuffare & lite roligare!

Vår vecka kommer vara fylld av träning såsom WörkOut, Crossfit, Löpning & Thaiboxning men även så kommer ni att få ta del av “Wörskhopen Move like Monkey” med mig där vi kommer att testa kroppen med utmanande rörlighetsövningar som ni får fila på för att bli ännu bättre i Er träning.

Inte nog med det väntar en överraskande aktivitetsdag när vi är lediga från träningen 🙂

.

All info finns ute på hemsidan & ni kan även hitta vårt event på Facebook om ni klickar HÄR , där kan ni bjuda in Era vänner & ställa snabba frågor som vi svarar på så fort som möjligt.

Klickar ni på bilden nedan kommer ni direkt till WörkOuts hemsida & kan lämna in Er anmälan och även där hitta mer information om resan.

Hoppas att vi Ses! 🙂

 IMG_3479

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=isCq9-giylc[/youtube]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons