Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserad

Helgfrulle + bokningar.

Nu har jag tagit ett par dagar ledigt helt från fysiskt jobb & kommer att vara hemma & dona ikapp sådant jag inte hinner annars. Det har varit mycket denna höst med allt fån flytt, renovering, massvis med jobb, träningsresa & sist men inte minst hela julen & nyår. Så jag börjar det nya året med att i lugn & ro jobba ikapp & lägga upp en bra planering över den här “säsongen” . Lägga upp en bra plan för WörkOut , fixa det sista detaljerna inför WörkOut Marbella, andra jobb & framför allt hur jag själv ska ta semester & lägga upp jobb efter det 🙂 Och eftersom vi planerat att vara i Marbella en månad i sommar så kommer lilla Duchess följa med detta år. Ni som följt bloggen ett tag vet ju att hon var med för några år sedan. Jag tyckte det var jättejobbigt med henne i lastutrymmet men nu när hon rest med en gång vet jag hur jag ska förbereda både mig & henne på bästa sätt inför sommarens resa. Plus att det var så värt för hon älskade att gå långa promenader på mornarna längs stranden, hon liksom studsade i alla vågor. Sedan var det massa lek med duschslang på dagarna på terassen då det var alldeles för varmt för att gå promenader mitt på dagen & eftermiddagen så tidig morgon & kväll är det som gäller 🙂 Dock är ju Duchess en soldyrkare så hon låg gärna ute i solen trots det varma vädret så vi fick kyla ner henne hela tiden & låta henne ligga inne i AC:en. Men det känns iaf bättre inför denna resa när både hon & jag blivit äldre.

Blev en mysig frulle med massa planering idag iaf. Älskar helger när man bara kan sitta i evighet & äta frukost, typ som att det är dags för lunch strax haha.

Jag kokar upp min gröt med äkta vaniljpulver, lite vispgrädde (äkta typ 1 msk) & ett knäckt ägg i. Till det värmer jag upp lite vispad havremjölk eller mandelmjölk lite krossade nötter, kanel & ekologisk äppelmos helst sockerfri 🙂 Yummy Yummy & jag håller mig mätt bra länge!

FullSizeRender-16 FullSizeRender-17

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons