Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserad

Pressfrukost med skelettdans.

Imorse var jag inbjuden till en superstart på morgonen med Malin Nylen & proteingröt.se .

Vi började med att kickstarta kroppen med grymma yogabruttan Veronica Jäderlund, det var en riktigt bra blandning av styrka, lite flås & skelettdans…japp ni läste rätt! Jag älskar kreativa cocher & det var kanske bland det roligaste jag gjort. “Vevve” är grym inom sitt område & trots att något i hjärnan sa till en att skämmas så spelade det liksom ingen roll, alla körde loss & det blev massa skratt!

Efter det väntade frukost med proteingröt.se som fina Malin hade ordnat för Oss.

Såhär skriver dom om sin gröt på deras hemsida:

“Det är sällan man hinner med en lugn, god & nyttig frukost och det är just därför vi tagit fram vår gröt. Portionsförpackad för att alltid ha perfekt balanserad blandning och fräscht innehåll. Den är enkelt att ta med och den smakar tydligen supergott om man går in och kollar vår Instagram ; )
Jo just det, den innehåller exakt de fetter, proteiner och kolisar du behöver för att kickstarta dagen like a baws. And of course, NO SOCKER!”

Hur god kan en gröt bli kan man tänka som INTE innehåller massa skit? Jomen det ska jag tala om för Er att denna va riktigt god. Jag åt min med lite jordnötssmör, färska bär & rivet äpple! Drömmen!

Även om jag är en person med många järn i elden & kan ha rätt busy mornar & dagar så är mina frukostar heliga så det är sällan jag missar en sådan MEN däremot kommer den här enkla portionsförpackade gröten följa med mig i handväskan när jag reser. Det värsta som finns när man reser är all skitmat både på flyg & flygplatser därför blir den här hur perfekt som helst som måltid vid mellanlandningar eller som mellis på planet.

Tycker absolut ni ska in & kika, och vet ni med Er att ni är i farten ofta så klicka hem några påsar att ha i väskan när tiden är knapp behöver ni bara varmt vatten & klart liksom, allt ni behöver för att hålla blodsockret på en jämn & fin nivå.

2 6

Skelettdans in action 😉

P2020372Jag & grymma Verre.

P2020374 P2020383 P2020389

Hehe fick på Alexander från proteingröt.se min päls så han kunde pimpa till grötbilden lite 😉P2020394

Nästan hela grymma gänget bakom dagens pressfrukost,

stort tack för en toppenmorgon med massa skratt!

P2020397

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons