Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserad

Nu är det min tur.

Ni vet ju att resa för mig är livet. Jag värderar det så högt att jag i princip jobbar ihjäl mig året runt för att kunna resa så mycket som möjligt 🙂 Men en sak jag länge velat men inte unnat mig själv är att åka på en träningsresa jag själv INTE anordnar. Det kommer definitivt bli någon form av surfresa inom snar framtid men nu såg jag att en av mina stora inspirationer från instagram anordnade en träningsresa till Palma i maj & jag kände bara, I HAVE TO! Jag ser det både som semester men även väldigt utbildande. Den här tjejen är från Norge & heter Funkygine, hon känns så himla levande & genuint glad! Så det ska bli kjempgoy att följa med på denna resa 🙂 Sen är hennes kroppsstyrka nåååå helt sjukt imponerande!!

Tips på det tack liksom 🙂

DSC1866-facebook gineface

FUNKYGINE

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons