Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserad

SATS Odenplan.

IMG_7371Igår kväll hade jag verkligen inte mycket motivation efter två långa arbetsveckor men jag begav mig såklart då det alltid känns mycket bättre. Har nog aldrig gått till en träning & mått sämre faktiskt. Jag gick till SATS Odenplan & möttes av ett proppat gym. Tänkte tusan va bra med folk som tränar på en fredag vid 20.00. Och mycket har man hört om SATS Odenplan & mycket utav det stämde. Det fanns alla möjliga karaktärer på plats så jag tog en liten yta i vad som liknande min typ av playground mest. Körde igenom kroppen & köpte lite chark & ostar på väg hem som jag mumsade på med lite druvor & surdegskex till Magic Mike XXL, alltså jag är inget Channing Tatum freak då jag tycker han mer har en typical-american-dad-driving-his-kids-to-school-look än någon sexbomb men alltså i denna film, HERREGUD!!!! Blev alldeles rosig om kinderna efter haha. Se den om ni fryser någon dag, i promise det blir varmt 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons