Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Tillskott i familjen.

H E L L O  M A  B A B Y S ! !

Jag är över månen glad för mina nya babys som får flytta i in familjen. Jordans är verkligen riktiga KULT sneakers. För mig är det verkligen historia & jag minns när min styvbrorsa kom hem efter en resa till USA & kom hem med ett par riktigt feta Jordans, året var någon gång under 90-talet. Han pumpade fet hiphop & körde galna moves. När han inte använde dom smög jag fram & snodde dom, tog på mig dom trots att jag typ simmade i dom & försökte mig på exakt samma moves. Jag liknade mer en clown men ett par JORDANS är ett par JORDANS ,och just då var jag kung. Som idag när BF gav mig dessa.

Im in love, with BF såklart men även lite i mina nya feta vänner! Och vet ni…

Det finns bara 250 par av dessa i Sverige & jag är en av dom 🙂

P2140583

P2140590 P2140585 P2140588

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons