Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

“WÖRKOUT GONE SURFING” – TRÄNINGSRESA !!

Nu äntligen är alla bitarna på plats & första anmälningarna har REDAN börjat droppa in!

I can’t believe it, men jag älskar att jag har så många människor omkring mig på olika sätt, genom träningen, pt kunder, wörkouters, bloggläsare & alla andra fina varelser som keeps me on my toes. Ni får mig verkligen att arbeta effektivt & ibland får jag lite mycket att göra & försvinner eller verkar virrig men det är för att jag vill att allt ska vara så bra som det bara kan bli!

Det är viktigt för mig att jag levererar annars har jag ingen annan än mig själv att skylla på.

jag hade en dröm när jag gick min utbildning för några år sedan. Drömmen vara att få jobba med träningsresor men inte i min vildaste fantasi trodde jag att jag skulle göra dom under eget regi.

Nu är jag inne på WÖRKOUTS 4:e resa till våren 2017!

Och som alltid är det begränsat med platser, så hördi gördi…halva resan är snart bokad as we speak 🙂

Klicka in Er på TRÄNINGSRESA för mer info & anmälan.

collage

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons