Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

När man hamnat i en svacka…

Det är svårt att tro när man kikar igenom sina sociala medier att någon av alla träningskonton man följer skulle någonsin kunna ha en träningssvacka, eller hur? Dagar då motivationen bara tryter & fantasimätarn står på NOLL. Gymmet känns längre bort än Nangiala & alla möjliga tankar för att INTE gå till träningen poppar upp & blockar orken till att gå. Och vet Du, Du är inte ensam!

Alla har varit där eller är där någon gång. Ibland kan det ta veckor att komma ut från den. Och det kan bero på olika saker att man hamnar där. Träningen har blivit ensidig, man ser eller känner inga resultat, man har mycket med jobbet eller andra saker lockar för mycket så att dagarna går innan man går till träningen & vi alla vet hur jobbigt det är att komma tillbaka efter det. Anledningarna kan vara många men det är egentligen inte så viktigt varför utan hur man ska ta sig i kragen igen.

Jag kan bara prata för mig själv hur jag själv går tillväga när motivationen tryter & nedanför har jag gjort en lista, hoppas att Du kan ta hjälp utav den.

* Hitta någon helt NY träningsform tex. zumba, simning, spinning, en annan klass än vad du brukar köra på ditt gym, anything som utmanar dig att kliva ut ur din comfortzone eller vana

*GÅ UT! Ta långa härliga promenader eller joggingtur, kanske tom ett utomhuspass

*Team up! Ta hjälp av någon kompis som inte är i en svacka, lägg din träning i dennes händer & bara kör

*Kolla upp olika träningsevent eller gratispass som görs i din stad, boka upp & testa dig runt

*Boka upp timmar med en PT, jag gör alltid det. Jag har mina favoriter & de bokar jag upp några timmar för att få lite ny fart i min träning

*Planera din träning. Lägg upp ett schema för 2-3 veckor som du följer då är det lättare att ställa sig in på vad som gäller. Så man inte kommer till gymmet & allt är blankt, finns inget mer omotiverande.

*Ta en spaweekend där de har lite klasser. Kanske blir någon flummig yoga din nästa grej? Träning kombinerat med spa är svårslaget i min värld.

*Åk på träningsresa! Man kommer tillbaka med FULL kraft, Thats a promise!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons