Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Sömn & kost är A & O.

Hej! Jag har en fråga angående att bli sjuk vid träning. Har precis börjat köra 4-5 gånger i veckan ( styrketräning och spinning )
Men jag tycker att jag är lite småsjuk hela tiden ( förkyld, lite ont i halsen ) och det är ju så frustrerande när jag kört igång!
Men det jag funderar på är om det har med kosten att göra? Jag tycker att jag äter mycket men hur ska jag veta om det faktiskt är tillräckligt? Jag slarvar ju ibland och jag tror jag helt enkelt tror att jag äter så mycket som jag borde.
Så min fråga är kan för lite kost påverka mig och hur vet jag hur mkt jag ska äta?
Jag är 165 och ingen aning vad jag väger, skulle tippa på typ 63 kg. Vill inte väga mig för tycker inte vågens resultat är ngt viktigt.

Svar:

Hej!

Så jobbigt när det blir så! Men det finns alltid en förklaring. Om du misstänker att det kan vara kosten så tycker jag att du ska ladda ner appen Lifesum, den är inte helt exakt men du kan iaf få ett hum om du kanske får i dig för lite mat. Där kan du även lägga in din träning & bli påmind om du dricker för lite vatten om dagen. Så absolut värt att kika på! 

Sedan ska du också se in i din sömn. För mig slår det aldrig fel, när jag suttit uppe liiite för länge & går upp tidigt med långa dagar blir jag känslig mot att bli sjuk. Sedan är gym & alla andra platser där det finns många människor alltid en risk att man kan smittas så se till att tvätta händerna & använda handsprit & ta inte i ansiktet efter du använt redskap på gymmet.

Testa dessa tips & hoppas att det blir bättre. Känner du fortfarande att du blir sjuk ofta tycker jag du ska gå & göra en hälskontroll.

Lycka till!

influensa3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons