Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Nu har jag flyttat

Ni som har följt mig ett tag vet att jag hunnit flytta runt lite. Det har varit lite svårt för mig att riktigt hitta min plats här i bloggsfären & jag vet att det är ett litet problem bland oss bloggers. Jag trivdes väldigt bra med Myshowroom men fick ett erbjudande som jag tyckte passade mig bra & jag var redo att ta ett nytt steg med bloggen & få lite hjälp med det till en ny portal som endast inriktade sig på träning. Just där & då kändes det väldigt bra & jag nappade. Då hamnade jag på ShapemeUp som senare skulle att bli Isilife som jag numera har bloggat på under den senaste tiden. Det är en ny portal & jag har full överseende att saker & ting kan ta sin tid men när jag bloggat så pass länge nu & kommit en bit på vägen var det som att börja lite på ruta ett & därav mitt val att ännu en gång gå vidare. Detta tar ju emot lite med tanke på hur jag är som person då jag är lojal & trogen de som “anställer” mig men efter att ha fått bloggen på en bra bana & var redo att börja utveckla den mer ville jag inte “kämpa” upp den igen så efter en massa råd & tips hade jag turen att få hamna här. Jag känner ju en del av gänget på Hälsa & Fitness & vet att de är ett riktigt toppteam! Så det är en ära att få vara en del av dom nu.

Så jag hoppas att vi ska trivas tillsammans & att det kanske är lite nya & härliga läsare som kikar in & såklart att Ni som varit med ett tag hakar på 🙂

Det är viktigt för mig med Era åsikter & jag läser alltid de ni skriver till mig både i mail & kommentar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 kommentarer

  1. Har du inget webbhotell till domänen då? Rätt gött med en helt fristående blogg, så slipper man ju rätta sig efter……Well… ISILIFE har verkligen inte visat upp en stabil sida. Min blogg blev raderad, fick ingen förvarning. Inget svar blev det heller när jag mailade och jag höll mig på den goda sidan när jag skrev hehe. Men sen blev det mer… IF YOU GOT EYES, LOOK AT ME NOW! Sen var jag on fire hehe… 🙂

    1. Dom är minst sagt oseriösa kan man säga…Men nu är jag här & jag tror starkt på att jag kommer att trivas. Tack att du följer med bloggen 😉

      1. Jag tycker ISI-terror-life använder portalen till ett visst syfte… mycket tydligt. Sen har de valt att inte highlighta bloggar som inte är kopplade till premium eller liknande. Visst de erbjöd ju mycket om man ville sälja sin själ för att hålla deras produkter, men det var inget för mig. Nåja det kanske var ödet….haha. Nu har jag min egna domän och plattform. Eller haft i flera år, men inte bloggat via den. IT-killen liksom baaah…. eller.. “so you thought I was a computer geek?! I used to be a Navy Seal..” HAHA! 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons