Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Kettlebell workshop med Betty Wassenius

Inte mycket kunde få mig upp ur sängen kände jag på lördagsmorgonen. Jag ville verkligen sova ut men jag hade en riktigt kul grej som väntade. Nämligen workshop på Lofsangruppen med Betty Wassenius som var på besök för att lära Oss allt om kettlebells. Jag har ju jobbat en del med kettlebellen då det är ett vanligt komplement i crossfiten bland annat så den är ju inte okänd. Men som Ni kanske redan vet har man olika syften på varför & hur man vill använda en kettlebell så jag var taggad för att höra mer om vad man kunde lära sig av Betty som tävlar i just denna sport 😉

Jag fick med mig massvis av nytt tänk & idéer & superkul att äntligen få träffa Betty då vi endast “lärt” känna varann genom sociala medier 😉 Och hon var precis så kunnig & power som jag hade föreställt mig.

Som avslut efter att vi gått igenom olika övningar såsom swing, clean & snatch var det dags för en svettig workout. Jäklar vilket drag & nu är jag supertaggad på att använda ännu mer kettlebells!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här visar Betty workouten vi skulle göra. På tid om man ville 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The face of mjölksyra i axlarna haha…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons