BLOGGMENY
Okategorierat

Absolut sista röstningen för Guldhjärtat 2016

Nu är det absolut sista dagen man kan rösta på sina favoriter i Årets Guldhjärta. Det ska bli så sjukt spännande att se vilka som tar sig vidare i första gallringen för att sedan ha chansen att ta hem sitt pris i sin kategori. Jag har ju haft den otroliga möjligheten som nominerad & då inte bara i en kategori utan i hela TRE kategorier. Jag blev helt chockad när jag fick reda på det & såklart hoppas man på det bästa men det är riktigt bra & starka förebilder, träningsprofiler, tränare & coacher som är nominerade.

Och som om det inte vore nog är även min arbetsplats NOXBOX nominerade,

efter bara ett år öppet så är det riktigt bra jobbat!

Men vill ni lägga en sista röst kan ni göra det här —> GULDHJÄRTAT 2016 <—–

Ni hittar mig i Årets PT, Årets Gruppinstruktör & Årets Förebild <3

Det betyder verkligen världen att Ni nominerat mig, TACK!

Det här smajlet har jag nu för att Ni är så bäst som röstat fram mig!

fullsizerender

Annons

3 kommentarer

Lämna en kommentar