Okategorierat

Workshop med Tufte&Funky

Nu är jag tillbaka från vårt fina grannland Norge. Det blev en snabb & effektiv visit. Jag fick bo hos min roomie från Palma, Ingvild. Hon tog så väl hand om mig & jag fick mig en rejäl inblick i en singelmammas liv, jäklar va imponerad jag blir av alla mammor som bara fixar allt. Donar, jobbar, trixar med logistiken för att allt ska klaffa med tider & sedan ska det finnas mat på bordet, göhäftiga är Ni!

Men så nu ska jag berätta om workshopen med dom två grymma Jorgine & Lasse. Det var så himla kul att se dom igen & få dingla upp & ner & testa alla sina gränser på nytt. Det jag verkligen älskar med deras pass är att dom är så fearless. Oavsett hur tuff övningen än är så är dom liksom bara “GO!” . Går det inte så skalar man av men oftast går typ det mesta efter att man blivit lite varm i kläderna. Denna gång var vi tydligen än mycket mindre grupp än vad de brukar köra med så allting blev väldigt intimt & man fick mycket tid med de båda vilket jag uppskattade väldigt mycket.

Att vi dessutom fick vara inomhus på en fotbollsplan gjorde ju saken bara häftigare!

Hela workshopen höll på i 4 timmar totalt. Vi gick igenom olika pushups, parövningar, acroyoga & slutligen fick vi svettas lite & ta ut det sista 😉 Älskart!

*

Vet ni vart man skulle kunna hyra in sig på en sådan plats i Stockholm så hojta gärna till på mailen.

Kolla bilderna liksom, hur häftigt?! 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  sofia/uppochhoppa
  10 november, 2016 at 12:22

  Åh så roligt det ser ut! Det borde finnas liknande hallar, kanske inte så varma, men ändå. Grattis till finalen i guldhjärtat, så värd darling!

  Kram Sofy

  • Pischa
   Svara
   Pischa
   13 november, 2016 at 16:17

   Tack fina fina Du! Du är en av de som gett mig chansen att visa upp mitt jobb & det glömmer jag aldrig.

   Det var helt ok att träna i den vi var i, lagom kall trots vinter ute. Men kan inte komma på någon här i vår stad :/

   Kramar till Dig

  Lämna en kommentar