BLOGGMENY
Okategorierat

Magisk färg på min smoothie!

Alltså WOW! Jag vill knappt dricka min magiska smoothie, vill bara sitta & titta på den!

Ja menar kolla så fin färg!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För ett tag sedan fick jag höra om Pitaya & dess antioxidanta förmåga. Det har pratats mycket om Acaibäret som numera finns i princip överallt & är lätt att få tag i. Och näst på denna lista kommer Pitaya, drakfrukten. Det är alltså samma sak. Drakfrukt & Pitaya. Den kommer ursprungligen från Sydamerika men äts numera mest i Asien. Den har en väldigt naturlig smak som jag tyckte påminde lite om kiwi & vattenmelon vilket gör att du kan använda den i princip allting. Mitt nästa test blir att köra ner en tsk i min morgongröt 🙂 Den ä perfekt för att liva upp allt från din frukost till bakverk & vad du vill egentligen.

Men så, varför ska den vara så bra?

Full av Antioxidanter!

C-Vitamin: Boostar immunförsvaret, främjar upptag av järn, behövs för friska slemhinnor och kärl.

Magnesium: Behövs för kroppens produktion av protein och för normal muskel- och nervfunktion. Reglerar salt, Kalium och Kalcium nivåerna i kroppen. Viktigt för muskelåterhämtning vid träning.

Kalcium: För friska gaddar och starka ben.

Järn: Behövs för bildandet av röda blodkroppar och transport av syre i kroppen.

♥ Fibrer: För att hålla i gång kistan och hålla tarmarna rena och fina. Stabiliserar blodsockernivåer och kan motverka hjärt- och kärlsjukdomar.

Såklart kan man få in sig dessa ting utan pitayan men jag vet ingenting som gör det lika kul som den här färgen. Jag köpte mitt pulver från Rawnice , men ni kan säkert hitta det någon annanstans också.

Enjoy! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annons

Lämna en kommentar