Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Nu vill jag skryta lite…

Här i veckan fick jag hem en jättefin tandborste från Philips. Det var superlänge sedan jag hade en eltandborste då jag typ inte upplevt att tänderna blir riktigt rena, men sedan hade jag typ den första eltandborsten som någonsin kom ut på marknaden & med det sagt kan ni ju tänka Er…Det var som att köra in en stavmixer med ståltråd i käften. Tandkött blödde & tänderna kändes mer slipade än borstade, ibland såg det ju ut som rena rama sawfilmen när man var klar. Så den tandborsten användes sedan till att tvätta bort kalkavlagringar & tvål från kaklet i badrummet. Men nu fick jag möjligheten i ett samarbete med Philips att testa denna & bara av looken på den kunde jag inte tacka nej. Vit med roseguld, ja tack!

Den har massvis med coola egenskaper & det finns bra instruktioner över hur länge Du ska borsta med varje inställning (den har 5 olika-Daglig, Tandkött, Polering, Sensitiv, Blekning)

Och det finns få saker i livet jag önskar mig mer än ett kritvitt leende så jag ser verkligen fram emot att se vad denna fantastiska skapelse kan göra med mina tänder.

Efter första borstningen jag gjorde kändes det nästan som efter ett besök hos tandläkaren, cleant liksom.

Kanske en julklapp att önska sig?

Detta inlägg är i samarbete med Philips.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons