BLOGGMENY
Okategorierat

Kladdkaka gjord på dadlar

Idag är det kladdkakans dag så jag snodde ihop en liten smet. Och idag blev det en variant med dadlar & kokosmjöl som jag serverade med Barebells proteinpudding, mums!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Recept:

3 ägg

10 dadlar

0,5 dl kokosolja

2 dl kokosmjöl

1 tsk bakpulver

5 msk kakaopulver Rene voltaire

jag är en sucker för vit choklad så jag drog i lite av det också.

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form med kokosolja. Mixa dadlarna och kokosmjölet i en matberedare. Blanda i alla torra ingredienser och mixa. Smält kokosoljan. Blanda ner kokosoljan i samma bunke och mixa till en slät smet. Tillsätt äggen och blanda ordentligt. Häll smeten i en form, sprinkla över hackad choklad. Grädda i ugnen 6-8 minuter beroende på hur kladdig kaka du vill ha. Ställ in formen i kylen och låt svalna & servera med dina favoritbär, grädde, proteinpudding eller kanske glass till och med! 😉

Annons

Lämna en kommentar