BLOGGMENY
Okategorierat

Måndag & gästar podcast – Mitt andra hem

Idag ligger avsnittet ute när jag gästade podcasten “Mitt andra hem” .

Mitt andra hem är podden där Ni får lyssna på olika personers historia som på ett eller annat sätt lyckats inom träningsbranschen. De intervjuar allt ifrån personer som rott över atlanten, elitidrottare, entrepenörer inom träning & idag släpps alltså avsnittet med mig. Så vill ni lära känna mig lite bättre & höra lite av hur mitt liv vände till vad det är idag så tycker jag absolut Ni ska in & lyssna.

Det är Rodrigo Silva & Amanda Eckers som driver podden.

Rodde är ju en nära vän till mig vilket både hörs & skojjas om i podden, han erkände själv att det är svårt att intervjua någon man känner så vill ni veta något mer eller undrar över något efter att Ni lyssnat ska ni självklart lämna en kommentar här på bloggen eller på mail så svarar jag 😉

Lite pirrigt är det ändå, intervjuer kan vara lite intensiva & man babblar på…haha!

—– > HÄR kan ni lyssna på podden <—–

mittandrahem-itunes-acast-mindre-iup2w4fa

Annons

Lämna en kommentar