BLOGGMENY
Okategorierat

Pulsande cirkel med knepiga rörelser + video

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oj, bra träningsvecka har jag haft hittills men varit så illa med att uppdatera för Er vänner.

Jag började den med kampsportfys på Kampsportstadion & det är bara föööör kul! Det är ett toppen gäng som kör & Rickard är väldigt kreativ med sina övningar & sånt älskar jag, när man aldrig vet vad som ska hända. Tillexempel när jag & Lovisa fick ligga helt platt på golvet & Rickard ställer sig på våra magar & börjar klampa runt. Trodde att mina äggstockar skulle ploppa ut eller att ett revben skulle poppa men tur man har lite abs iaf, så hans 80+ kg kunde klampa runt på Oss två minis.

Sedan hade jag som vanligt min pt timma med Paula men denna gång valde jag att hoppa in. Det var första gången vi körde ihop ett pass på det här sättet & det var riktigt kul!

Det vi gjorde vara att dela upp träningen på 3 block. Varje block hade 2 övningar som man körde 2×20 med 10 sek vila innan man bytte övning, däremellan hade vi 20 sek vila & sedan körde vi 2×20 med 10 sek vila igen på den nya övningen.

Övningarna kan ni se här på videon. Och tittar Ni riktigt noga händer något galet…

Annons

2 kommentarer

  1. Herregud vad fin du var i håret på den bilden! ??
    Jättekul att du lägger ut videos, du är en stor inspiration för mig!
    Kramar

Lämna en kommentar