BLOGGMENY
Okategorierat

Tillbaka från matförgiftning…

Herre min je alltså. Mådde som en prinsessa hela torsdagen tills jag tog min eftermiddagskaffe på ett fik nära jobbet, vill inte nämna namn för jag fikar där ofta så jag tror verkligen inte det var något där utan jag måste fått i mig en bakterie på något vänster & blev riktigt dålig. Magen krampade & jag fick ofrivilliga tarmsköljningar om man säger så, fick varken feber eller blev värre utan jag genom led några timmar av otrolig trötthet & ont i magen. Tacksam att det inte var vinterkräk, har aldrig haft det & vill gärna slippa den, har aldrig varit ett stort fan av dieter 😉 Hela min lediga fredag gick åt det, jippie liksom! Fredag kväll började jag vakna till liv & jag kunde äta mitt första mål mat. Och igår kravlade jag mig till gymmet, vaknade som på nytt född & kände bara…YES LIVET! Blev dock bara en genomkörare utan vikter.

Här har ni passet:

1 varv =

300m rodd

10x puhups

10x situps

10x airsquats

10x burpees

Detta gjorde jag 5 varv med 30 sekunder emellan varven.

Testa, det var kul & snabbt om man har mindre tid en dag på gymmet tex.

Kram på Er & hoppas Ni håller Er friska.

fullsizerender

Annons

Lämna en kommentar