BLOGGMENY
Okategorierat

Videofilmning på Extremfabriken

Vilken hektiskt dag jag haft idag! Hektisk fast riktigt kul 😉

Jag började dagen med att åka ut till Extremfabriken för att möta upp Pato & Basse. Vi skulle ta lite nya bilder & göra en cool motivationsvideo som dom sitter & knåpar med as we speak… Och jag vill bara se se se haha! Måste vara världens ivrigaste, men alltså mest nyfiken är jag på hur killarna tänker & deras jobb. Jag älskar att ha kreativa & drivna människor omkring mig, då bara suger jag i mig & får sån fart på min egen bak 😉 Och hade inte tiden pressat mig idag, hade vi aldrig blivit klara haha.

Sedan åkte jag till HEELT andra sidan stan för att fixa lite fransar hos min fina Carro, måste ju vara tjusig till Guldhjärtat tänker jag. Hann kasta i mig lite krubb i en rackarns fart innan jag mötte upp Paula för lite acrofun…och inom kort får ni se varför vi övat så på det 🙂 Och framför allt önska Oss lycka till…det är många skrajsna ögonblick, och upp&ner häng med svajiga avslut haha!

Så, där har ni min Söndag. Nu ska jag avsluta den med min underbara BF som lagat gomat.

Hoppas Ni haft en underbar dag Ni med.

Här får ni ett smakprov på lite behind the scenes bilder som Pato tagit. En är redigerad & en är plane.

Stort tack till Pelle & Exremfabriken för att vi fick leka hos Er!  ♥

img_4162  img_4160

Annons

Lämna en kommentar