Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Fitnessfestivalen + Guldhjärtat

Igår var det verkligen en heldag kan man säga. Jag hängde med The Academy på tränardagarna & lyssnade på massor av spännande föreläsningar ungefär fram till lunch, så långt räcker min kvot av lyssning för en dag sedan börjar jag spöka iväg med massa andra tankar & det börjar krypa i kroppen så jag hakade mig fast i Samme en vän från skolan & vi strosade runt hela mässan. Det är så speciellt att vara där. Alla är där av samma anledning, för att det brinner & älskar träning men ändå är det så otroligt stort spann på olikheterna. När vi hade fått nog av montrar som slogs om högsta volym både på högtalare & biceps så gick vi över till den något lugnare Allt för Hälsan mässan där det var som att gå in i en oas av lugn i jämförelse. Där hittade man istället massvis av foamrollers, vetekuddar, teer i alla dess former & färger, yoga & såklart mitt bästa bloggteam Hälsa&Fitness som ni måste förbi & säga hej till. Dom har en kul tävling där man kan vinna fina priser så kika in där & visa vad ni går för 😉

Missa heller inte Barbells monter där de precis släppt en riktigt smaskig nyhet & likaså Pandy Protein…

två nyheter som kommer passa perfekt på söndagsmyset när ni är helt slut imorrn.

Jag kommer inte att vara där idag känner att jag har för mycket att fixa med innan kvällen & den stora festen på Berns där Årets pris i olika kategorier ska delas ut & som ni vet är jag finalist i två av de.

Lite pirrigt i magen är det ändå & jag vet ju att jag fightas mot stora fiskar så att jag kommit dit jag är är redan en vinst i sig. Men håll tummarna för mig ikväll kära Ni!

xo xo

Den här killen har jag att tacka för så mycket, remember the name Calle Arnold.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Academy bjöd på Calles Deli 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Missa inte att stanna till i loungen & lyssna på alla grymma lärare & elever som blir intervjuade.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons