BLOGGMENY
Okategorierat

Ibland behöver man bara ta det lite piano

Dagarna har gått i ett…man kan säga att jag direkt från festen i lördags stack med mamma på spa. Hon fyllde år för några veckor sedan & jag hade lovat henne en underbar dag på Centralbadet. Och vi båda behövde det som aldrig förr. Min mamma har varit som en bästa vän hela mitt liv. Vi är jättelika men också helt superolika. Till exempel så har mamma aldrig gillat att träna eller något som har med det att göra, förutom zumba. Det gillar hon. Och hade jag inte vetat bättre hade jag trott att zumba var en superstark krydda från sydamerika, så far away är jag från det. Men ändå har hon alltid låtit mig testa alla sporter eller danser som jag velat under min uppväxt. Hon har till och med suttit timvis i simhallar när jag skulle samla alla simborgarmärken, det var många sena kvällar på Högdalsbadet. Och jag ska nämna för Er att min mamma är LIVRÄDD för vatten. Men modig som hon är gick det hur bra som helst på Centralbadet & vi njöt av massage, bubbelpool, aromabad & slutligen avnjöt vi en ubergod broccolisoppa i Ecobaren.

En bättre Söndag helt enkelt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annons

Lämna en kommentar