BLOGGMENY
Okategorierat

Måndag morgon med rivstart

Igår var jag igång till sent på kvällen. Hade en heldag med BF & vi gjorde verkligen allt i den skönaste takten. Vi sov ut, vi åt lång frukost, vi gick en långis med Duchessdjuret, åkte & storhandla & sedan drog vi över hela hemmet med en rejäl städning. Söndagen försvann i ett nafs men det var så skönt att få allting gjort. Förr kunde jag bli superstressad av att jag inte hann med allt, typ tvätta & städa. Det var verkligen två STORA problem jag hade, då jag tog hela mina lediga dagar till att fixa med just detta. Och det betydde ju att jag aldrig hann göra det jag ville när jag väl var ledig.  Men jag har sagt till mig själv att världen går inte under för att du inte hinner, det är mänskligt & helt okej. Man gör det när man hinner helt enkelt & så är det. Jag prioriterar min lediga tid mer & det är viktigt att jag får slappna av under helgerna & vila hjärnan ordentligt framför allt. Nu tar jag mig själv först & dammråttorna får vänta snällt på sin tur. Dagen gick som sagt snabbt & jag var lite uppe i varv så jag hade svårt att somna i tid. Blir alltid lite taggad på Söndagar för kommande vecka så jag måste verkligen varva ner i god tid & gärna med en film eller läsning av något slag, börjar jag tänka på jobb slutar det med att jag lägger mig way för sent vilket jag gjorde igår… Klockan ringde 05.15 & då var det dags att kliva upp & ta hand om första morgongänget av WörkOuters. Efter deras morgongympa var klar passade jag på att kötta på själv en timma så jag är redo för dagen!

Ska ni träna något kul idag?

xo xo

Jag har även fått rådille på knäckemacka med Bonjourost med pepparrot, gravad lax, ägg & paprika. Livets macka! Testade även Friggs te jag fick i min Healthybox med kanel, äpple & hibiskus. Mycket gott!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annons

Lämna en kommentar