BLOGGMENY
Okategorierat

TRX TRAINING

Jag har på det senaste fått en sådan boost på att testa massa nytt & ett redskap som jag bestämt mig för att damma av är TRX banden. Jag höll på massvis med dom för några år sedan men sedan har det gått över till att jag endast använt dom till mina ptklienter men inte i min egen träning, vilket är konstigt för att jag ÄLSKAR dom! Det finns så mycket nyttigt man kan göra & är man tex hemma med barn eller svårt att få tid till att springa till ett gym kan man både använda de hemma eller utomhus. Perfekt att ha på kontoret tex, så har man en lunchlucka kan man sätta upp dom i ett träd ute & köra en helkroppsträning på 30 minuter i banden, då får man både in träning men också lite frisk luft om man suttit framför en dator i några timmar. I videon nedan visar jag 3 övningar som involverar hela kroppen & Ni kan köra dom varje övning 4×45 sekunder med 15 sekunders vila emellan. Vila 1 hel minut emellan att du byter övning. Så en kort uppvärmning med lite rörlighet innan & ni har ett pass på 30 minuter klart 😉

Annons

Lämna en kommentar