Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Marklyft & rodd i olika former

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den här veckan har jag fått in två boxklasser med Jeppe på Allstars & två fantastiska pass hos Rickard på Kampsportstadion vilket verkligen känns dödsskönt i kroppen. I mitten på veckan unnande jag mig ett pass med lite marklyft & rodd. Min baksida kropp behövde det när hela veckans träning har gått ut på att boxas & göra pushups i princip. Så jag balanserade upp det där i mitten på veckan & det satt alldeles utmärkt 😉

Passet började jag med 8×65 kg marklyft med gummibandsövning emellan för att väcka the behind något.

Och innan vila körde jag rodd i ringar x12 drag. Detta gjorde jag i x4 set.

Som avslut körde jag rodd i stång 8×35 kg & 10x sneda utfall bakåt med inåtroterad fot. x4 set där med.

Kika in på videon så får ni se övningarna & glöm inte att hashtagga era videos & bilder med #wörkout om ni inspireras.

Kram & ha en underbar Fredag!

*

Min fina träningsoutfit kommer från ShapeMeup som ni har 25% rabatt på just nu om ni anger PISCHA25 & skor självklart från Reebok, mina favoriter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons