Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Thailand + TitanFitness = TRÄNINGSRESA MED MIG

Julen står runt husknuten & December har varit förvånansvärt stabil för mig. Många sjuka men jag har hållt ett lugn & tagit vara på egentid. Jag laddar inför det nya året med nya mål & ser fram emot alla fresor som väntar i början på året. Förutom min resa med WörkOut till Portugal så kommer jag att resa med BFs familj till Peru. En resa som vi planerat länge & äntligen blir den av 😉 Men hemma blir jag inte länge, hinner knappt gå till gymmet innan jag packar om & reser en vecka till Thailand med GoActiveTravel.

Den resan ser jag verkligen fram emot speciellt nu när jag sett så många av mina vänner posta bilder från Thailand & framför allt TitanFitness där vi kommer att tillbringa massor av svettiga timmar tillsammans. Vad ska man tänka & förbereda sig med inför en träningsresa? Jag skulle säga Din resväska.

Allt annat kommer att lösa sig på plats ska du se. Det finns så många gånger jag hört detta…

” Måste jag vara megatränad innan? “

“Thailand…det är ju så långt & man är bara borta en vecka…” (du får stanna längre…)

” Jag ska bara träna först ordentligt innan sedan ska ja åka på en resa”

” Amen tänk om jag inte orkar…”

” Jag vet inte om jag får ihop det med jobbet…”

“Jag vågar inte flyga själv…”

“Hur ska jag lösa det med familjen…” <— (psst…TA MED DOM!)

Jag säger såhär. Det mesta går att lösa bara man vill. Att åka på en träningsresa ensam är jätteläskigt jag vet. Jag åkte på en själv med 30 norska människor. Så vi pratade alltså inte ens samma språk men vet ni vad? Jag hade såååå kul & jag fick så många nya vänner som jag fortfarande pratar med idag. Det fanns dagar & pass där jag kände att jag inte pallade en situps till men man gör vad man kan & vill man vila ett pass så gör man det. Och det allra bästa med att man är borta på det här sättet är att man får testa massa olika träningar & sedan bara ta det lugnt, dricka gottigheter från kokosnötter, sola, bada & bara vila upp kroppen så man är redo för nästa pass. Det är alltså inte som hemma där man kommer till träningen stressad efter en lång dag på jobbet som man klivit upp alldeles för tidigt till & suttit & stirrat in i en dator hela dagen. Utan här sover du ut, du äter gott & smörjer din kropp med massa gott för själen. Massage finns billigt runt varenda hörn & frukt i överflöd!

På resan till Thailand kommer vi förutom att träna mina WörkOutpass även testa på thaiboxning, beachträna, vara yoggis & ta Oss en löptur (för de som vill) upp till den berömda Buddhan i Phuket.

Åh vad jag längtar! Thailand har ju en väldigt speciell plats i mitt hjärta & jag hoppas att några av Er fina läsare följer med. Har ni funderingar, alltså vilka funderingar som helst skriv dom till GoActive så lovar jag att de hjälper Er med just ERA önskemål.

Och en fin julklapp kan ju vara ett presentkort som Ni kan ladda på med valfritt belopp till resan.

Här kommer lite bilder från förra resan som jag gjorde med WörkOut.

11232137_10153684375587674_8851502493487645431_o  12244729_577705179044940_2675989753877916810_o  1448120310-9883  1448634476-97931  1448863568-97931  image119  image120  image124  image137

Annons

2 kommentarer

  1. Men vad kul! Är SÅ taggad på detta. Vill verkligen åka. Har redan börjat kolla på flyg.

    En liten fråga bara… Hur skulle du rekommendera att åka på en sådan här resa om man är i en tidig graviditet? Jag och sambon försöker här hemma och bokar jag nu så vill jag vara säker på kunna delta oavsett situationen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.