BLOGGMENY
Okategorierat

Behöver jag vara supervältränad för att boxas?

Hej Pischa! Tack för en superinspirerande blogg! Du verkar ha haft ett toppenår och jag hoppas att ditt 2017 blir minst lika bra och givande!

Jag vet ju att du tränar en del thaiboxning och det är något som jag länge har velat börja på. Men jag har inte gjort det då jag känner mig lite osäker på min kapacitet plus att jag inte har lyckats övertala någon vän att följa med och prova med mig. Min fråga är iallafall hur pass vältränad man bör vara för att kunna hänga med på ett boxningspass? Bör jag träna upp min styrka och kondition innan jag börjar? Många kramar till dig!

Svar: Hej Nina! Tack för dina lyckönskningar & för att du läser bloggen & finner den inspirerande. Jag hoppas att jag kommer fortsätta leverera det Ni fina läsare önskar under kommande år 🙂

Angående din fråga så tror jag inte att du är ensam om att undra & därför valde jag att svara på den här i bloggen. Man känner ju sig alltid lite nervös & osäker när man ska prova något nytt men det behöver du verkligen inte att vara. Se till att passet du kommer att gå på är avsett för nybörjare. Då träffar du massa andra som precis som dig är nere på sina första boxningspass. På de passen går man alltid igenom teknik & man hänger med på ett bra sätt utan att känna sig stressad att man inte kan. Styrkan & konditionen kommer med tiden du tränar så känn ingen press att du behöver träna innan. Passa även på nu med det nya året på alla terminstarter på olika träningsställen, oftast finns det gratis prova på pass & på så sätt kan du lätt hitta stället som passar just Dig. Och Du, det kommer att gå superbra!

Stor Kram.

12244617_577705195711605_695362116411320477_o

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar