Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Hej från sjukstugan.

Alltså jesu Amalia vilken jäkla sjukdom jag går igenom. Trodde att jag skulle kanske få lite ont i halsen på sin höjd & vara dålig några dagar men jag har varit knockad, out, arrividerci, sängliggandes så att jag jag nästan fått liggsår. Såhär sjuk har jag inte varit sedan jag var typ 15 år. Feber brukar jag heller inte få & nu har jag maxat graderna på kroppen så att det liksom runnit om mig… man känner sig liksom sådär superfräsch, riktig Victoria Secret över mig just nu. Men för att se ljuset i tunneln så börjar jag faktiskt att må liiite bättre. Jag har tagit mig ut en liten sväng idag & rastat Duchess som har varit semisjuk med mig. Hon har inte velat gå ut utan legat ihopkrupen bredvid mig & bara gosat. Det är det bästa med de små djuren, dom känner när man är svag & deras kärlek & närhet gör så mycket för en. Det var inte så jag ville börja mitt 2017 men nu får man hoppas att jag blivit sjuk för hela året, för det här var det absolut värsta på länge. Hej så länge.

fullsizerender-2

Ingen bosskänsla här just nu men man får ju göra sig påmind iaf 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och inte flippa ur med matvanorna heller. Havregrynsgröt med äpple, mumma!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer

  1. DU skriver rooooligt! 🙂
    Ja det var något starkare virus som flög runt i luften denna säsongen. Jag fick en mildare smocka för någon månad sen, men efter julyran så slog den starkare till och då var det igenkorkat i näsan betydligt längre och svårt att sova.. Gött med nässpray som ändå räddade mig..hehe
    Det går visst inte att stå emot allt.
    Men jag var inte så duktig att vila utan körde på med livet som insats :p
    En på jobbet fick nåt skit som satte sig i hjärtklaffen.

    Snabba puckar i livet!

    1. Precis det är något riktigt jäkligt som gått senaste, när jag hämtade ut min medicin från apoteket sa apotekarn att det varit det värsta på många år. Även de starka & friska som brukar hålla sig friska har rykt med… “jo tack sa ja…” Men skönt att du mår bra nu iaf.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons