Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

SHARE YOUR STRENGTH – PRATHAM EVENT

Guys, hoppas att ni vill vara med på denna kväll som inte bara kommer handla om kul träning men också om riktigt viktiga ändamål!

Volontärorganisationen Pratham Sweden och hajpade hinderbaneanläggningen Extremfabriken presenterar stolt:

SHARE YOUR STRENGTH – CHARITY WORKOUT BASH

Efter förra årets lyckade upplaga där deltagare i olika åldrar och nivå helhjärtat delade sin styrka och energi, är det nu dags för en ännu mer fullspäckad och glädjefylld träningsfest! En galet kul, svettig och aktiv kväll som anordnas till förmån för barn i Indiens slumområden.

Inte nog med att du får testa flertalet unika träningspass, äta god hälsosam mat och dryck samt lyssna på riktig bra musik – genom biljettintäkterna bidrar du dessutom direkt till årets donationsändamål ”The Education Sponsorship Program” i Musahar, Indien. Det är ett program som syftar till att få ett slut på barnarbete och i stället föra barnen till skolbänken. Läs- och skrivkunnigheten bland flickor i området är 0,09% och vi har som mål att öka andelen genom att säkra undervisningen och se till att fler flickor och pojkar får kvalitativa och pedagogiska skolböcker.

Årets träningsfest kommer att hållas vid Sveriges största
ninja warrior lounge med Sveriges längst sammanhängande inomhushinderbana: på Extremfabriken, www.extremfabriken.se, som med sina fantastiska 900 kvadratmeter möjliggör ett antal olika träningsstationer för både nybörjaren och träningsentusiasten.

Dörrarna öppnas 18.00 och vi håller öppet hela kvällen lång! Du ges alltså en unik chans att bidra till välgörenhet, träffa kända träningsprofiler, äta gott och testa flera olika aktiviteter:

– Hinderbana med asgrymma Extremfabriken
– Taekwondo med supercoola Ptbilen och Framtidsfys
– WörkOut-pass med MIG 😉
– Mingel med Studio Dancing Queen där ni får lära er några pole dance trick från de otroligt duktiga instruktörerna på plats!

…vi har även bjudit in flertalet erfarna och spännande träningsprofiler som ni har möjlighet att mingla med för att lära er mer om t ex funktionell träning och yoga.

Vilka är Pratham?
Pratham Sweden är en svensk organisation med 90-konto (www.insamlingskontroll.se) och dotterorganisation till Indiens största utbildningsorienterade NGO Pratham, som verkar för alla barns rätt till kvalitativ skolgång, med program hela vägen upp till arbetslivet. Pratham utvärderar med hjälp av dotterorganisationen ASER utbildningsnivåer bland barnen, liksom behov och brister i Indiens skolsystem runtom hela landet, för att kunna skräddarsy nya program och förbättra existerande. Bara under 2015-2016 förbättrade 5,7 miljoner barn sina kunskaper i skolan tack vare Pratham.

Det är oerhört viktigt för de att vara transparenta i deras arbete och de kommer därför att förse alla våra deltagare och sponsorer med en uppföljning av eventet: intäkter, konkret donationsutfall i Musahar, rapport över barnens kompetensutveckling samt rapport om vart just Din donation har gått.

PRIS: 350 kronor (ordinarie) eller 280 kronor om du är student. Detta inkluderar inträde, samtliga träningspass, mat och dryck. Som en generös bonus bjuder Extremfabriken på ett extra inträde att nyttja nästa gång du vill hinderbaneträna.

Det finns även möjlighet att runda upp till valfritt belopp om du vill vara med och bidra med ännu mer till vårt arbete för de utsatta barnen i Indien.

BETALNING sker via Swish direkt till vårt 90-konto: 123 240 4630. Märk din betalning med namn och mailadress. Ett bekräftelsemail skickas sen till dig senast en vecka efter mottagen betalning.

Läs mer på: www.prathamsweden.org

Har du några frågor eller funderingar? Vill du eller ditt företag sponsra eventet?

Kontakt:  info@prathamsweden.org

Förra året blev superlyckad så hoppas att ni är ännu fler som vill vara med!

Det kommer verkligen att bli en toppenkväll ♥

15178937_1153347324751154_4346005305691984161_n

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.