Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Dag 10…

Det är alltså dag 10 som jag inte har fått röra en enda muskel som jag vill. Jag har nu varit sjuk i över en vecka & då snackar vi alltså inte lite förkyld så man vet att det går över om någon dag eller två utan riktigt jäkla megasjuk. Penicillinkuren som jag fick gav mig också biverkningar vilket jag aldrig någonsin fått så jag mådde konstant illa här i några dagar också…suck. Men jag får sluta gnälla här nu, okej kanske bara en sista dag & snart kanske jag kan börja boosta Er med massa positivt för det kommande året istället 😉

Och då kommer såklart träningsvideos & tips på rullande band precis som vanligt men just nu får ni ha lite överseende med mig & bloggen. Har inte fallit ur några spår ännu med kosten iaf & det har blivit mycket grönt & soppa. Hoppas på att BF ska laga något riktigt gott till mig nu när aptiten börjar komma tillbaka!

Kycklingsoppa med massa grönsaker. Superlätt att göra! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lilla Duchess tar väl hand om mig min semisjuka vän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annons

5 kommentarer

  1. Krya på dig! Samma sits för min del med, är så sjukt träningssugen så jag vet inte vad.
    Hur gör du efter en såhär lång tid? Alltså, kör du på som vanligt när du är frisk igen eller tar du det lugnt och känner av kroppen?
    Tack för bästa bloggen!

    1. Hej Sara! Usch, krya dig med vi får hoppas att vi blivit sjuka för resten av året så vi slipper 🙂 Jag komner att skriva ett inlägg om just träning efter sjuka så stay tuned. Kram & ta hand om dig

      1. Tack så hemskt mycket! Vill absolut inte stressa för att bli frisk men måste ju erkänna att jag kryper smått på väggarna, för det enda jag vill är att träna. Kan tänka mig att mång känner så och att man då börjar för tidigt efter en viss tids förkyldning/feber/halsont trots man ska vila lite extra.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.