Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning

GRYMT ROLIG TRÄNING – +VIDEO!

Efter min sista härliga pt klient kom Annica med Marcelo & Alex förbi boxen. Egentligen skulle jag tränat imorse innan jobbet men Duchess hade en orolig natt så hon höll mig vaken & jag kände mig alldeles för trött imorse så blev mäkta glad när de ville komma förbi & träna med mig på kvällen 🙂

Vi körde en riktigt rolig AMRAP (så många varv som möjligt) på 12 min med 3 min vila emellan innan nästa AMRAP på 12 min. Vi jobbade som team 2&2, tjejerna mot killarna såklart! 😉

Antal repetitioner delar man på, så man gör så många man vill & sedan är det den andra personens tur. När man har klarat första 50 rep deadlift går man vidare på nästa övning som man delar på osv. Ni börjar med de tre första & sedan börjar ni om från början för att försöka hinna så många varv som möjligt på 12 minuter. Sedan vilar ni 3 min & fortsätter med de nästkommande 3 övningarna & gör de på precis samma sätt. Det är kul fartfyllt & man blir pushad när man kör tillsammans på det här sättet 😉

Lycka till! ♥

Do this AMRAP in pair of 2. You share all the rep, so I do as many as I want and then I’m resting & Annica goes for as many as she like. You do that till you´re finished with all 50 rep and then you move on to the next exercise. When you finish all 3 exercises and their is time left before 12 minutes you start over and see how many rounds you can do before time. The first AMRAP is for 12 minutes with the 3 exercises you see on top then you´ll have a rest for 3 minutes & go for the other 3 in the bottom. Still sharing the repetitions. We had so much fun doing this hope you will to. Good Luck! ♥

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons