Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Ont i röva & matlagning

Igår körde jag & brudarna vårt traditionella 3 timmars pass. Ja ni läste rätt. Vi träffades upp kl 15 på Åsas Itrim gym & var klara klockan 18. Passet vi körde var inget märkvärdigt eller något som tar så lång tid men vi har väääldigt mycket att prata om samtidigt så enligt mig är det the perfect date. Träning, mycket skratt & genomgång av vad som händer i allas liv 😉 Idag har jag tagit vilodag första dagen på veckan, mest för att jag känner att jag behöver det men också för att imorrn blir det att lyfta tungt ute på Bosön igen, jippie!

Så Lördagen har jag spenderat först med att få fina röda klor & bli brun å fräsch hos bästa Linda på MissFancy för att sedan kötta igenom några timmar på boxen med massa härliga pt klienter. Ikväll blir det att laga lite mat & passa på att njuta av lite hemmalugn när BF ska ut & göra stan osäker.

Hoppas att Ni får en underbar Lördagskväll mina sköna bönor!

Bilderna är från Annicas blogg. Och kika in Åsa, hon är så rolig när man ska ta bilder. Det blir många “tagningar” om man säger så…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.