Okategorierat

Vill ni bli fina? – kika hit!

Jag har ju skrivit så många gånger om Emelinda min fina pärla som lyckats få bukt på min hud. Det är verkligen en sådan lyx att få komma dit, gosa in sig i hennes härliga uppvärmda (!!) säng och bli helt bortskämd medan hon renar ens hud. Innan henne har jag sprungit på så många olika ställen , testat så många produkter & det har aldrig gett mig några särskilda resultat tills jag träffade henne. Nu är det Januari, det är grått , pengalöst, trist & fortfarande lite tid kvar tills våren kikar in. Så därför tycker jag att man ska passa på att unna sig något man kan må bra av. Nämnde jag att hon även ger en massage medan man ligger med ansiktsmask…ja ni förstår. Detta är drömmen för en stressad hud & trött kropp.

Hon jobbar med Exuviance. Till en början började jag med en hudkräm för det saknade jag en som passade mig & nu har det slutat med att jag har hela skåpet fullt av produkter! Jag är nog lite sån. Hittar jag något som är bra, då går jag all in. Typ som med BF, nu har vi 12 år på nacken ♥

Vill ni besöka Emelinda som finns på AlterEgo Birger Jarlsgatan ska ni ringa eller sms till: 0706079434


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar