BLOGGMENY
Okategorierat

NIKE EVENT!

I slutet på förra veckan var jag inbjuden till ett event som NIKE styrde upp & jag säger bara WOW! Vilken grej & vilken dröm att få coach på ett sådant event. Allting började med en nedräkning innan det strömmade in massa grymma dansare som totalt slaktade scen. Det var nå sjuk jäkla bra koreografi & när de dansat klart & peppar alla till max var det vår tur att börja svettas. Vi fick jobba två & två bland annat & jag parades ihop med fina Alexandra Kamperhaug. Så himla kul för vi följer varann på instagram men våra vägar har inte hunnit korsats förrän nu så vi fick hänga, skratta, babbla OCH träna samtidigt, kul! Älskar denna typ av event, där det händer saker men man hinner ändå hänga & snacka lite också 🙂

Mycket bra styrt event måste jag säga!

Grymma Madelinn är en NIKE coacherna ♥ snygg brud liksom! #girlcrush

Annons

Lämna en kommentar