Okategorierat

Workoutparties!

I Fredags var det workoutparties & vi blev ett litet gäng med mina vänner & några bloggkollies från Hälsa & Fitness. Jag tycker idéen är kanon! Så jag var väldigt exalterad över hur det hela skulle gå till & en sak stämde som alla sagt & det var stämningen. Folk är glada & där för att ha kul!

I Fredags var det Mikaela Lauren & Simon Sköld som höll i passen & de var ganska lika & mer kul än utmanande skulle jag vilja säga men vi fick svettas lite iaf & som avslut kom bästa Aris “Phoenix” upp på scen & körde lite salsa med Oss. Han är en stjärna den mannen, alltid glad & sprider så positiv anda.

Jag trodde att det skulle kännas mer som klubbkänsla men vi var ju på annexet så det var som vilket event som helst egentligen med montrar & massa folk på ett stort golv. Ska det vara festkänsla ska de kanske tänka på om de kan ha det på en nattklubb istället så det faktiskt blir realistiskt till en utekväll med riktig bar som serverar alkoholfritt. Idéen är ju kanon & det finns många som inte vill gå ut & festa för att dricka alkohol & trängas på svettigt dansgolv med massa fulla människor & då är ju detta ett super alternativ men jag hade önskat liiiiite mer klubbkänsla 🙂

Har ni varit på någon av deras fester? Vad tyckte Ni?

 

Mina tre jättekosntiga kompisar…vet inte riktigt vad de höll på med & detta var typ enda bilden jag tog.

Visst har Aki (längst till vänster) snygga tights?

Det är min design för WörkOut kollektionen & snart öppnar webshopen så även alla Ni som läser kan ha dom på Er ♥


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar